Гороскоп на тиждень з 4 по 10 січня

23:51, 03.01.2021
Гороскоп на тиждень з 4 по 10 січня

Зірки пропонують зайнятися вирішенням дрібних питань, на які раніше вам не вистачало часу.

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 січня каже, що на небі спадний Місяць. Зірки пропонують зайнятися вирішенням дрібних питань, на які раніше вам не вистачало часу. Здається, що вони несуттєві, але насправді прості завдання, накопичуючись, як сніжний ком, можуть значно ускладнити життя.

 

Всім знакам Зодіаку може знадобитися фінансова підтримка. Якщо взяти її буде нізвідки, доведеться звернутися в банк.

 

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 січня для Овнів:

 

Гороскоп для Овнів каже, що в цей період труднощі друзів можуть здатися дріб'язковими до того моменту, поки вам самим не доведеться зануритися в усі ці негаразди. Остерігайтеся малознайомих людей, не всі з них можуть виявитися чистими на руку. Захочеться відірватися від мирської суєти за допомогою гучних тусовок. Не варто кидатися в усі тяжкі.


Любовний гороскоп для Овнів: що романтичні побачення принесуть несподівані результати. Можуть очікувати приємні сюрпризи і дещо нове. Хороший період для зміцнення відносин і нового роману.

 

Для Тельців:

 

Астропрогноз для Тельців каже, що в спілкуванні з оточуючими потрібно бути поблажливими: прощайте їм слабкості. Не варто забороняти себі те, що приносить вам задоволення, але і перегинати палицю не потрібно. Ймовірно, нагадає про себе старий боржник і нарешті поверне те, що належить вам.

 

У відносинах з близькими потрібно проявити стриманість. Однак, не замовчуйте, якщо щось вас не влаштовує. На вихідних удвох займіться цікавою і небанальною справою, наприклад, спечіть торт.

 

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 січня для Близнюків:

 

Близнюки в цей час ви можете потрапити під чужий вплив — наприклад, когось зі своїх друзів. Не тримайте зла на тих, хто заподіяв вам біль, карма сама їх наздожене. Можливо, отримаєте чудову пропозицію по роботі, від якої немає сенсу різко відмовлятися. Добре подумайте, в чому собі відмовляєте через особисті забобони.

 

Любовний гороскоп для Близнюків говорить, що деякі сварки можуть виникати буквально на порожньому місці. Щоб потім не загладжувати провину перед близькими людьми, постарайтеся свої слова і почуття тримати під контролем. Вільні представники знаку можуть познайомитися з людиною, яка переверне їхнє життя.

 

Для Раків:

 

Для Раків цей тиждень обіцяє бути вдалим і приємним в усіх відношеннях. Не бійтеся відмовляти людям на недоречні прохання. Ставте свої інтереси понад усе. Не розплачуйтеся за успіх своїм здоров'ям — вчасно звертайтеся до лікарів.

 

Підтримка друзів і близьких допоможе відчути себе більш впевнено. На вихідних не варто влаштовувати гучні вечірки та брати участь у масштабних заходах. Друга половинка готує серйозну розмову. Будьте делікатні і чемні.



Гороскоп на тиждень для Львів:

 

Місяць для Львів на тиждень з 4 по 10 січня каже, що представники знаку, яким довелося витратити чимало грошей на відпочинок і подарунки, в цей період будуть змушені сильно економити. Не беріть і не давайте гроші в борг, але з чистою совістю приймайте подарунки від тих, хто хоче зробити вам приємно. Не біжіть попереду планети всієї — на все свій час.

 

А кохана людина може викликати в вас неоднозначні почуття на цьому тижні, але вам вистачить мудрості, щоб не наробити дурниць, про які можете шкодувати. Більше часу присвятіть релаксу та відпочинку в колі найближчих. Не провокуйте другу половинку на агресію.

 

Загальний гороскоп для Дів на тиждень каже, що в цей період в центрі вашої уваги будуть домашні турботи і сімейні справи, пов'язані з родичами або дітьми. Не відповідайте за тих, хто повинен сам прийняти рішення, інакше потім вас звинуватять в невдалому розвитку подій. Вечори краще проводити вдома в колі сім'ї.

 

Любовний гороскоп для Дів попереджає: якщо виникне гостра ситуація, постарайтеся розібратися в ній на свіжу голову. У відносинах з коханою людиною ніяких змін не передбачається. Деякі представники знаку почнуть обговорювати поповнення в родині.

 

Терези:

 

Положення планет в даний час може зробити вас дратівливими через дрібниці, змусить перейматися побутовими і сімейними обов'язками. Діти і родичі подарують багато приводів для гордості і радості. Залишайтеся спокійними при виникненні нестандартних ситуацій на роботі, а вони обов'язково виникнуть.

 

Любовний гороскоп для Терезів на тиждень говорить, що в цей період варто менше критикувати кохану людину, якщо не хочете зіпсувати відносини. Знайдіть правильний підхід до вирішення проблем, тому що крики і скандали роблять тільки гірше. Не найкращий час для нового знайомства.

 

Скорпіони:

 

Зірки для Скорпіонів говорять, що в цей період в вас прокинеться глибока любов і прихильність до своїх близьких. Перестаньте фанатично переживати за їхнє здоров'я і благополуччя, для цього немає приводів. Звісточка здалеку порадує і надихне на додаткову роботу. Енергії буде хоч відбавляй.

 

Скорпіони можуть бути впевненими у своєму партнері, тому що він не дає вам приводів для сумніву. Не накручуйте себе на негатив, немає сенсу нервувати і тиснути на кохану людину.

 

Зодіак для Стрільців попереджає, що в цей період доведеться вибирати між тим, чого хочеться, і тим, що потрібно. Відмовтеся від професійних амбіцій, якщо вони підуть врозріз з інтересами сім'ї. Деякі представники знаку отримають пропозицію про роботу. Багато заробити на ній не вдасться, але корисний досвід придбаєте.

 

Любовний гороскоп на тиждень для Стрільців говорить, що на цьому тижні вдасться присвятити більше часу тим, хто вас любить. Не варто порушувати романтичні плани тільки через те, що боїтеся бути незрозумілими, — партнер оцінить ваші старання. Вечори в компанії сім'ї продовжать хороший різдвяний настрій.

 

Для Козерогів що і в їжі, і в стосунках зараз важливо дотримуватися почуття міри. Не відкладайте на "потім" те, що можна зробити сьогодні. Незважаючи на те, що Новий рік позаду, ви продовжите отримувати подарунки. Принесуть особливу користь зміна іміджу і процедури краси.

 

Кохана людина періодично відчуває розчарування в вас, у чому ви винні самі. Постарайтеся не підводити тих, хто вами дорожить, бо після сварок з вами в душі близьких залишається тільки порожнеча. Кохана людина любить вас, тож проявіть і ви турботу.

 

Водолії:

 

Для того, щоб не потрапити в неприємні ситуації, ближче до середини тижня доведеться зусиллям волі взяти себе в руки. Близька людина може попросити у вас про допомогу — допоможіть, але не робіть ведмежу послугу. Не скупіться на щедрі подарунки для тих, кого любите.

 

Варто краще піклуватися про кохану людину. Ваш егоїзм переходить будь-які межі, через що можуть помітно псуватися відносини з близькими. Озирніться навколо себе і почніть робити висновки.

 

Зірки для Риб говорять, що в цей період доведеться взяти в борг або відкласти покупку, про яку давно мріяли. Беріть тільки посильну для вас суму. Не беріться за важку роботу в цей час, вам буде не до неї. Хороший період для того, щоб відправитися в гори або за місто.

 

Любовний гороскоп каже, що на цьому тижні вільним представникам знаку варто звернути увагу на свою поведінку, яка часто заважає вашим відносинам перерости в розряд серйозних. Не варто шукати потенційного партнера в кожному зустрічному — любов прийде неочікувано.