Білоруські хакери оголосили війну режиму Лукашенка

09:15, 25.09.2020
Білоруські хакери оголосили війну режиму Лукашенка

Раніше хакери вже влаштовували атаки на державні сайти

Білоруські хакери оголосили про атаку на режим самопроголошеного чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Вони проінформували, що "тотально атакуватимуть" режим Лукашенка наприкінці місяця.

 

Як інформує УМ, про це повідомили у телеграм-каналі “Кібер Партизани". Тотальна атака проходитиме з 24 по 30 вересня 2020 року.

 

У Вараші зламали сайт міськради: там писали про викид радіації та режим НС
Хакери додали, що спеціально не публікують попереджень, щоб не зірвати свій план. Наголосили також, що у жовтні проходитиме набір нових кіберпартизанів.

 

"Ніхто не залишиться без уваги. А узурпатор невдовзі заплатить", - йдеться у повідомленні.


Раніше хакери вже влаштовували атаки на державні сайти. Зокрема, на сайті МВС Білорусі оголосили у розшук Олександра Лукашенка та Міністра внутрішніх справ Юрія Караєва. А згодом вилучили та опублікували особисті дані працівників силових структур.

 

Як повідомляла УМ, попри масові протести у Білорусі, Олександр Лукашенко таки вступив на посаду президента Білорусі.

 

Зранку 23 вересня біля Палацу Незалежності у Мінську, що є резиденцією Лукашенка, почали збиратися силовики та чиновники. Також до будівлі стягнули військову техніку, а рух для особистого транспорту перекрили.

 

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що вступає на посаду «з особливим почуттям гордості за білорусів».

 

Координаційна рада опозиції Білорусі кличе громадян на безстрокову акцію непокори через «інавгурацію» Олександра Лукашенка