У Шанхаї відкрили «Діснейленд» після карантину

18:50, 11.05.2020
У Шанхаї відкрили «Діснейленд» після карантину

Парк розваг «Діснейленд» у Шанхаї, який був закритий з 25 січня через спалах коронавірусу, знову запрацював, хоча й з певними обмеженнями з 11 травня.

 

Як передає «Україна молода», про це повідомляють світові ЗМІ у понеділок.

 

За рішенням місцевої влади Шанхаю, гості парку повинні використовувати спеціальний додаток для смартфона для відстеження здоровʼятаконтактівкористувачазможливиминосіямиCOVID-19.

 

Усі відвідувачі мають носити маски та дотримуватися соціальної дистанції. На дорогах і в чергах нанесена розмітка, яка вказує безпечну відстань. На території парку розмістили спеціальні смітники лише для використаних рукавичок та масок.

 

 

На атракціони в кожну кабінку пускають тільки тих відвідувачів, які прийшли разом, щоб скоротити кількість контактів між людьми. В адміністрації парку запевняють, що постійно дезінфікують сидіння та ручки атракціонів.

 

Усі співробітники «Діснейленду» мають носити маски та рукавички, виняток — актори, які виступають у костюмах діснеївських героїв.

 

До речі, у «Діснейленді» поки що не відновили паради героїв мультфільмів, щоб відвідувачі не скупчувалися в одному місці. Люди також повинні дотримуватися дистанції, якщо хочуть сфотографуватися з акторами у костюмах діснеївських героїв.

 

Наразі у парк розваг щодня пускатимуть до 24 тисяч людей, до карантину в «Діснейленді» могли перебувати близько 80 тисяч відвідувачів. Такий ліміт встановили, щоб співробітники парку встигали виміряти температуру всім відвідувачам та перевірити квитки.