Тищенко готуватиме страви лікарям, якщо «Велюр» оштрафують

08:24, 04.05.2020
Тищенко готуватиме страви лікарям, якщо «Велюр» оштрафують

Микола Тищенко готує котлети. (Фото з ФБ-сторінки Миколи Тищенка)

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко усе ще не визнає, що його ресторан "Велюр" порушив закон під час карантину. Адже обранець натякає на те, що ймовірні порушення не були зафіксовані.

 

Як інформує «Україна молода», про це Микола Тищенко написав у Facebook.

 

«Друзі! Хочу вам офіційно заявити «Велюр» готовий заплатити штраф, якщо ресторан справді порушив закон. Якщо порушення були зафіксовані, директор ресторану сплатить штраф цієї ж секунди! І я особисто проконтролюю», - зазначив депутат.

 

Крім того, він заявив про намір власноруч готувати обіди для київських лікарів до закінчення карантину: «Зі свого боку, я — Микола Тищенко, як громадянин України, своїми руками готуватиму обіди для київських лікарів до кінця карантину».

 

Микола Тищенко також написав, що "руки зайняті на кухні" і опублікував фото, як він готує.

 

Подробиці депутат пообіцяв розповісти пізніше.

 

Як повідомляла «УМ», багатьох українців обурило журналістське розслідування, в якому показали, що до ресторану «Велюр» народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Тищенка приходять VIP-гості, попри карантин.

 

Лише наступного дня поліція приїхала до ресторану з перевіркою, але відвідувачів вже не застала. Сам Тищенко пояснив, що у його ресторані працює «своєрідний штаб».

 

Наразі підприємці, які час від часу пікетують органи державної влади, послуговуються новим терміном у політичній культурі – «велюровий карантин», який виник завдяки скандальному ресторану Тищенка.