«Кончене українське консульство»: MARUV в Москві вилаялась через закриті кордони

11:00, 27.03.2020
«Кончене українське консульство»: MARUV в Москві вилаялась через закриті кордони

Співачка заявила, що не змогла виїхати вчасно з об'єктивних причин. Яких саме - не уточнила.

Співачка MARUV не може повернутися з Москви до Києва через закриті кордони і карантин.

 

Для того, щоби з’ясувати ситуацію, вона зателефонувала до українського консульства і, з її слів, натрапила на повну байдужість та неосвіченість.

 

У сторі свого Instagram артистка вилаяла консульство, назвавши його конченим.

 

"Друзі, я зараз просто в шоці. У величезному. Я зараз додзвонювалася в консульство українське, щоб мені пояснили, як мені потрапити додому, і які варіанти є. І це просто кончене та найнеосвіченіше консульство!!!" - обурилася Maruv.

 

"Дівчина-оператор просто психована. І вдруге, коли я передзвонюю, щоб отримати інформацію, вона просто скидає. Навіть не беруть слухавку. Не можуть пояснити, що до чого, коли ти говориш, що з об'єктивних причин не могла виїхати раніше і потрапити додому", - поскаржилася співачка, яка постійно їздить до Росії з концертами.

 

Вона заявила, що не змогла виїхати вчасно з об'єктивних причин. Яких саме - не уточнила.


"Я хочу одне сказати - так не поступають. Так діла не буде. В інших країнах за своїх громадян стоять, а в нашій просто дупу витирають. Більш того - це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які зараз перебувають в Росії. У мене такий самий паспорт, як у вас. Такі ж права, гарантовані мені конституцією", - заявила співачка. 

 

Нагадаємо, співачка MARUV (Анна Корсун), яка перемогла в Національному відборі на пісенний конкурс Євробачення-2019, що проходив в Тель-Авіві, в результаті не представляла  Україну. Контракт із виконавицею підписано не було з метою уникнення надмірної політизації конкурсу, оскільки довкола неї вибухнув скандал через гастролі в Росії.

 

Як повідомляла УМ, Україна закриває кордони з 27 березня.