Легендарний футболіст Владислав Ващук став солдатом бригади наступу «Буревій»

19:29, 20.05.2023
Легендарний футболіст Владислав Ващук став солдатом бригади наступу «Буревій»

Владислав Ващук не зміг стояти осторонь і пішов боронити Україну від російських загарбників. (facebook.com/vashchukvlad)

48-річний ексдинамовець Владислав Ващук, який свого часу грав також і за московський "Спартак", вступив до лав Національної гвардії України у складі бригади наступу «Буревій» і пішов боронити Україну.

 

Захисник оприлюднив свою світлину у формі і запевнив, що вірить у нашу перемогу. 

 

Як інформує Україна молода, про це Владислав Ващук повідомив у Фейсбуці.

 

«Я бачив «русский мир» на власні очі і буду робити все, щоб такого в моїй країні більше ніхто не побачив і не відчув. І коли прийде час, то я зможу точно відповісти - що я робив під час війни. 

 

Національна гвардія України. Бригада наступу "Буревій". Солдат Владислав Ващук. Служу Українському народові!», - заявив спортсмен.

 

Він додав, що рішення піти служити в армію - було його особистим рішенням.

 

Також він оприлюднив фото військової присяги, складеної і підписаної ним. 

 

 

«Так, близькі і рідні ще досі в шоці. І так, я знаю, що дехто мене ніколи не зрозуміє. Але я дійсно вірю в нашу Перемогу», — сказав Ващук.

 

 

Нагадаємо, 15 днів Ващук із сином і дочкою просидів у підвалі свого будинку в Гостомелі, рятуючись від обстрілів росіян. 
 

Як повідомляла УМ, голкіпер донецького "Шахтаря" U-19 Володимир Сегеда вирішив призупинити футбольну кар’єру і змінив воротарські рукавички на армійську форму. 18-річний гравець молодіжної команди прийняв рішення вступити до лав Збройних сил України.