Українки розгромили росіянок і виграли чемпіонат Європи зі стрільби з лука, фото

15:33, 19.02.2022
Українки розгромили росіянок і виграли чемпіонат Європи зі стрільби з лука, фото

Доросла та юніорська жіночі збірні України здобули "золото" на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука. (Фото: Lviv archery federation)

Доросла та юніорська жіночі збірні України здобули "золото" на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука у приміщенні, який проходить у словенському Лашко.

 

У півфіналі українки розгромили команду Росії.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Львівська обласна федерація стрільби з лука у суботу.

 

Доросла жіноча збірна України виступала у складі Вероніки Марченко (Львівська область), Анастасії Павлової (Херсонська) та Поліни Родіонової (Сумська) здобули золоті медалі у командній першості.

 

У фіналі змагань наші дівчата не залишили жодного шансу на перемогу команді Туреччини – 6:0.

 

Зауважимо, що у чвертьфіналі українки розгромили Молдову (6:0).  А в 1/2 перемогли Росію (5:1).

 

До перемоги нашу команду привела відома львівська тренерка Марія Гавелко.

 

 

Тоді як юніорки Дзенислава Черник (Львівська область), Жанна Наумова (Львівська область) та Дарія Коваль (Сумська область) здобули перемогу над збірною Італії.

 

Юніори серед чоловіків – Олександр Панциру, Олександр Криворучко та Микита Дюняшев також обстріляли італійців, але здобули лише бронзу.

 

 

«Вітаємо всіх спортсменів та тренерів національної збірної команди України, а також особистих тренерів з успішним початком медальних здобутків. Долю нагород в особистих змаганнях визначать 19 лютого 2022 року з  16:45 год за київським часом. Вболіваємо за українських лучників всією Україною, бажаємо успіху та  перемоги», - закликає відділення НОК України у Львівській області.

 

 

Як раніше інформувала «УМ», український спортсмен Владислав Гераскевич звернувся до глядачів Олімпіади у Пекіні із мовчазним протестом.

 

Перед камерами він продемонстрував напис на плакаті "Ні війні в Україні", вкотре нагадавши світу про збройну агресію зі сторони Російської федерації.