Євро-2022 з футзалу: Іспанія перемогла Україну в боротьбі за «бронзу»

18:48, 06.02.2022
Євро-2022 з футзалу: Іспанія перемогла Україну в боротьбі за «бронзу»

Іспанські гравці радіють перемозі над українцями. (uefa.com)

Збірна України з футзалу поступилася Іспанії з рахунком 1:4 у грі за третє місце ХІІ чемпіонату Європи, який відбувся у Амстердамі у неділю.

 

Відтак, іспанці забрали «бронзу», а українцям лишилося втішатися 4-м місцем на Євро-2022 з футзалу.

 

Про це повідомляє Україна молода з посиланням на Українську асоціацію футболу.

 

Збірна України з футзалу поступається у матчі за бронзу Євро-2022. Ми 4-ті на цій європейській першості. Дякуємо команді за класну гру і самовіддану боротьбу! Дякуємо вболівальникам за неймовірну підтримку збірної! Cлава Україні!», - йдеться у дописі УАФ.

 

М'ячі на ерені Ziggo Dome в Амстердамі забили: Ігор Чернявський (17-та хвилина) - в нашій команді; Мигель Анхель Мельядо (11), Франсіско Солана (18), Боїс (31) та Адольфо (32)  - у складі дворазових чемпіонів світу та семиразових чемпіонів континенту.

 

Матч проти Іспанії був останньою спробою України виграти перші медалі на чемпіонаті Європи за 19 років.

 

 

Раніше «синьо-жовті» зустрічалися з іспанцями у фінальних турнірах 11 разів, поступившись піренейцям в усіх матчах. На попередній континентальній першості іспанці виявилися сильнішими у чвертьфіналі (1:0).

 

Як повідомляла «УМ», перед цим у п'ятницю, 4 лютого, Україна і Іспанія програли свої півфінали Росії та Португалії.

 

Напередодні Російський футбольний союз направив звернення до УЄФА з вимогою відкрити дисциплінарне розслідування через "дискримінаційну" поведінку вболівальників збірної України, які під час півфіналу з росіянами співали відому пісню про Путіна.