Лижниця Вікторія Олех фінішувала із закривавленим обличчям

17:42, 05.02.2022
Лижниця Вікторія Олех фінішувала із закривавленим обличчям

Українська лижниця Вікторія Олех продемонструвала характер. (Скріншот відео)

Українська лижниця Вікторія Олех фінішувала із кров’ю на обличчі під час жіночого скіатлону на Зимових Олімпійських іграх у Пекіні 5 лютого.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на пряму трансляцію UA: Перший у суботу.

 

28-річна спортсменка Вікторія Олех дійшла до фінішу із закривавленим обличчям, було видно, що кров'ю виявився забрудненим і комбінезон.

 

Що стало причиною такої ситуації коментатори не зазначили, можливо, що Олех десь упала на дистанції, але жодних інцидентів під час гонки в ефірі показано не було.

 

"Сьогодні Вікторія боролася сама із собою. На першому колі я побачив, що в неї пішла носом кров, що мене дуже злякало. Порадив зійти з дистанції, але вона не зупинилася – продовжила боротьбу та дійшла до кінця", – згодом процитував сайт українського НОК головного тренера нашої збірної з лижних гонок Олександра Пуцка. Він похвалив спортсменку Олех за характер.
 
 
 

"Золото" у цій дисципліні (жіночий скіатлон) виграла норвежка Тереза Йогауг. Другою фінішувала представниця ОКР Наталія Непряєва. Бронзову нагороду здобула австрійка Тереза Штадлобер.

 

Найкращий результат з українок продемонструвала Марина Анцибор. Вона посіла 56-те місце. Рубльова достроково закінчила змагання, оскільки вона відстала на коло від лідерок.

 

Вікторія Олех у Пекіні дебютувала на Олімпійських іграх. На чемпіонатах світу найкращим результатом українки є 46-е місце у класичній гонці у 2021 році.

 

Зауважимо, що Олімпіада у Пекіні триватиме до 20 лютого.

 

Як інформувала «УМ», у Пекіні російські пропагандисти активно маніпулюють коментарями українських спортсменів і влаштовують провокації і скандали.