Лопес-старший похвалив Ломаченка

13:50, 22.12.2020
Лопес-старший похвалив Ломаченка

На думку тренера, українець не боїться потужних ударів суперників, тому відразу йде у бій.

Теофімо Лопес-старший несподівано для всіх зробив комплімент українцю Василю Ломаченку. Він заявив, що боксер з України з легкістю зміг би святкувати перемогу у поєдинках з найсильнішими суперниками.

 

Американська команда Лопеса неодноразово робила гучні заяви у сторону українського боксера Василя Ломаченка. Зазвичай, ці висловлювання були у негативному плані. Але цього разу наставник абсолютного чемпіона світу у легкій вазі здивував компліментом та похвалив боксера з України, розповів сам Лопес-старший у інтерв'ю ютуб-каналу FightHype.com.

 

Неочікувано чути від наставника Лопеса такі слова для українського боксера.

 

"Люди говорять, що начебто всі знали, що Ломаченко – переоцінений боксер, що він не такий вбивця, як всі думали. Говорять так тільки тому, що мій син побив його. Повірте мені, Ломаченко сильніший, він легко переміг би Шакура Стівенсона, Девіна Хейні та Джервонту Девіса" - заявив батько Лопеса.

 

На думку тренера, українець не боїться потужних ударів суперників, тому відразу йде у бій.

 

"Василь має декілька особистих фішок, які відрізняють його від інших боксерів. Він викидує багато ударів під різними кутами. Тому саме українець домінував би на ринзі проти цих суперників", - зазначив тренер.

 

Ломаченко поступився Лопесу за одноголосним рішенням суддів. Після поєдинку виник скандал навколо оцінок одного з рефері. А боксери лягли на операційний стіл, щоб залікувати травми.

 

Лопес не бачить сенсу проводити бій-реванш проти Василя. Тому його команда активно шукає наступних суперників для американця. Українець ж прагне вийти знову на ринг з Теофімо.

 

Як повідомляла «УМ», Ломаченко програв Лопесу одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів бою.

 

Для 32-річного українця це лише друга поразка в кар'єрі при 14 перемогах. Лопес здобув 16-ту перемогу і не зазнав жодної поразки.

 

Ломаченко не погоджується із рішенням суддів про поразку від Лопеса

 
Нагадаємо, у травні скандальні розмірковування українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка «про єдину віру, вітчизну і народ» у російському документальному фільмі  «Здрастуй, брате! Христос воскрес» обурили багатьох українців. 
 
 
Так, сайт «Миротворець» вніс обох боксерів до своєї бази «Чистилище», як таких, що не помічають і виправдовують російську агресію проти України.