«Шахтар» переміг на виїзді «Реал», забивши три голи

09:28, 22.10.2020
«Шахтар»  переміг на виїзді «Реал», забивши три голи

У другому таймі команда двічі пропустила, але перемогу втримала.

Один з героїв "Шахтаря" у матчі проти мадридського "Реала" Віктор Корнієнко прокоментував перемогу "гірників". "Шахтар" 21-го жовтня сенсаційно здолав "Реал" у Мадриді.

 

Захисник "Шахтаря" Віктор Корнієнко, який взяв участь у першому голі своєї команди, дебютував у Лізі чемпіонів. 

 

"Це початок Ліги чемпіонів. Було хвилювання. У першому таймі показали свою гру, забили три прекрасних голи. У першому таймі зробили гру", - прокоментував Корнієнко перемогу.

 

Корнієнко зізнався, що сильно налаштовувався на гру, адже це був його перший матч у Лізі чемпіонів. "Дебют – переживав. Хотів добре зіграти. Перенервував", – відповів Віктор на запитання про швидку жовту картку.

 

Футболіст "Шахтаря" вважає, що "Реал" вийшов на матч з недооцінкою.

 

"Мені здається, вони вийшли з недооцінкою. Але ми показали свою гру, свій почерк", - сказав Віктор.

 

"Шахтар" після першого тайму перемагав 3:0, але відразу по перерві двічі пропустив. За словами Корнієнка, після того, як рахунок став 3:2, гравці почали нервувати. "Потрібно було концентруватися, мандраж з'явився. Але ми ви витримали", – резюмував Корнієнко.

 

Нагадаємо, донецький "Шахтар" у матчі проти "Реалу" в Лізі чемпіонів у першому таймі забив три голи. У другому таймі команда двічі пропустила, але перемогу втримала.

 

На цей матч "Шахтар" поїхав без ряду гравців основи. Вони досі на карантині після позитивних тестів на коронавірус. В Україні залишилися, зокрема, Кривцов, Матвієнко, Степаненко, Мораес. Коноплянка ще перед тим отримав травму. Як і Ісмаілі. Травмований і Коваленко, передає 24 канал.

.
Відтак до заявки на гру потрапили молоді Мампасі, В’юнник, Гончарук та Шостак. А у воротах вийшов Трубін, натомість Пятов залишився в запасі.
Втрати були і в "Реалу". Не могли зіграти Рамос та Азар. Зате в заявку на гру потрапив українець Лунін.


"Реал" приймав "Шахтар" на запасному стадіоні "Альфредо ді Стефано". Саме на цьому стадіоні між собою зіграли збірні Іспанії та України 13 вересня. Тоді іспанці перемогли 4:0.


"Реал" на правах господаря активніше розпочав гру. Реакцію Трубіна у воротах перевірив Асенсіо. У протилежних воріт свій момент отримав Марлос. Він був значно кращим – треба було лише пробити повз Куртуа. Але півзахисник влучив саме у голкіпера.

 

Як треба реалізовувати свої моменти, за декілька хвилин партнеру показав Тете. Усі три голи, які "Шахтар" забив у першому таймі, були за його безпосередньої участі.

 

Спочатку Корнієнко пішов на трьох суперників. І ве у штрафному майданчику скинув під удар Тете. Бразилець скористався моментом на повну – пробив між ніг Варану точно в кут воріт. Куртуа не дотягнувся.

 

За чотири хвилини перевага "Шахтаря" була у два голи. Тете пробив з кута штрафного майданчика, Куртуа відбив. Варан в боротьбі з Дентіньо носком переправив м’яч у власні ворота.

 

Захист "Реалу" продовжив помилятися у першому таймі. Тож у їх ворота влетів і третій гол. Соломон від центральної лінії зробив закидання на Тете, який з флангу змістився аж до центру. За ним пішов Марсело. Але завадити йому не зумів – Тете скинув під удар Соломону, і той влучно пробив. 0:3. Шок для "Реалу" та сенсація для "Шахтаря"!