Український «Колос» переміг «Аріс» і дебютував у Лізі Європи

09:30, 18.09.2020
Український «Колос» переміг «Аріс» і дебютував у Лізі Європи

"Колос" із села Ковалівка 17-го вересня дебютував у Лізі Європи

Український футбольний клуб "Колос" із села Ковалівка 17-го вересня дебютував у Лізі Європи. У другому кваліфікаційному раунді "Колос" переміг грецький "Аріс" та пройшов у наступний раунд.

 

"Колоски" стартували у Лізі Європи з 2-го кваліфікаційного раунду. Суперником став "Аріс", який, як і "Колос", у своєму чемпіонаті посів 5-у сходинку. Різниця тільки в тому, що чемпіонат України – 9-й за силою у Європі. Натомість грецький – тільки 18-й.

 

Цікаво, у заявці "Колоса" не було жодного легіонера. Усі футболісти представляють Україну.

 

 

Поєдинок пройшов у четвер 17 вересня у грецьких Салоніках.

 

У першому таймі обидві команди мали по кілька гольових моментів, але рахунок залишився нічийним. На 47-й хвилині "Колос" виходить вперед. Після подачі зі штрафного Євген Новак ударом головою з кількох метрів пробиває ворота грецького клубу - 1:0.

 

На 55-й хвилині "Аріс" зрівняв рахунок. Після помилки захисників "Колоса" Бруну Гама метрів з 19-ти пробив у верхній кут українського клубу - 1:1. На 62-й хвилині "Колос" виходить вперед. Після того як воротар справився з ударом Новака, на добивання зіграв Денис Антюх - 2:1.

 

Мав "Колос" ще й кілька моментів, щоб збільшити рахунок. Гарні нагоди були в Євгенія Селезньова та Дениса Антюха, але виручав голкіпер "Аріса". На другій доданій хвилині до основного часу "Аріс" мав шанс на порятунок, але удар Даніеля Мансісі метрів з 12-ти прийшовся повз ворота.

 

У третьому кваліфікаційному раунді "Колос" на виїзді зіграє з хорватською "Рієкою". Матч відбудеться 24-го вересня.