Борець Грицай вважає, що провчив боксера Усика

09:10, 14.05.2020
Борець Грицай вважає, що провчив боксера Усика

Боксер Усик і борець Грицай обмінялися викликами на поєдинок.

Бронзовий призер чемпіонатів світу та Європи з вільної боротьби Богдан Грицай вважає, що своїм викликом на бій без правил навчив чемпіона світу з боксу Олександра Усика, бо той згадав, що є українцем.

 

Як передає «Україна молода», про це Богдан Грицай сказав в ефірі телеканалу НТА, оскільки Усик відмовився від поєдинку з ним на запропонованих раніше умовах.

 

«Усик не погодився на бій. Він запропонував мені бій без правил. Не я, а він розповідав, що "диванний експерт" заходить в двері, і він його нокаутує. Бокс? Для мене це неприйнятно. Це він мені запропонував бій. Це чітко видно на відео. А я і є той диванний експерт. Я прийняв його виклик. На відео чітко видно, що людина заходить не в ті двері, і він його нокаутує. Ви бачите на відео де правила, зважування, медкомісія, про яку він говорить? Там немає правил, і тому я вирішив, що бій без правил», - пояснив свою позицію борець Грицай.

 

На його думку, завдяки останньому відео Усик дечому навчився.

 

«Я навчив Усика. Він уже говорить, що є українцем. На відео раніше він говорив, що Україна, Білорусь і Росія - це росіяни. Вже є плюси», - заявив Богдан Грицай.

 

На думку борця, батько якого свого часу пішов добровольцем на Східний фронт, він  показав Усику, що є українці, які здатні дати йому відсіч: «Нехай буде до цього готовим. Досить уже мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян».

 

Як повідомляла «УМ», чемпіон світу з боксу Олександр Усик відмовився від поєдинку з українським борцем вільного стилю Богданом Грицаєм у «клітці» боїв без правил.

 

Усик сказав, що живе за правилами і пропонує «ринг, бокс».

 

Перед цим, український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил за зневажливе ставлення до українського народу. І додав, що ніколи не проводив боїв за правилами змішаних єдиноборств, тому, як борець, буде з боксером Усиком у рівних умовах. Хоча вважає, що той навряд чи прийме його виклик.

 

Раніше Усик та інший український боксер, Василь Ломаченко, знялися в пропагандистському фільмі РПЦ про «єдину віру, вітчизну, народ».