Усик спарингує з Кличком перед боєм з Чісорою

18:10, 05.05.2020
Усик спарингує з Кличком перед боєм з Чісорою

Володимир Кличко безкоштовно тренує Олександра Усика.

Ексчемпіон світу з боксу Володимир Кличко із задоволенням проводив спаринги з боксером Олександром Усиком, тому що готовий йому допомагати в підготовці до бою з досвідченим британцем Дереком Чісорою.

 

Як інформує «Україна молода», про це розповів сам Володимир Кличко, якого журналісти попросили оцінити перспективи Усика в хевівейті.

 

«Бій Олександра з Дереком Чісорою дасть відповідь на багато питань. До цього поєдинку Саша готовий. Я завжди підтримую Олександра. Навіть працював у нього спаринг-партнером», - сказав Кличко-молодший у коментарі mixsport.

 

За його словами, останній раз він спарингував з Усиком ще до карантину, кілька місяців тому.

 

«Чи будуть спаринги в рамках підготовки Усика до бою з Чісорою? За антропометричними даними я не сильно схожий на Дерека Чісору. Але в якості розминки завжди готовий допомагати Саші. З великим задоволенням. І абсолютно безкоштовно», - наголосив Володимир Кличко.

 

Як повідомляла «УМ», навколо боксера Олександра Усика нещодавно розгорівся скандал у спортивних колах: боксер Іван Редкач назвав маріонеткою тренера Усика Сергія Лапіна, оскільки той  представляв анексований Крим на чемпіонаті Росії з боксу у 2016 році.