Василь Ломаченко закликав спортсменів не здаватися під час пандемії

20:38, 28.03.2020
Василь Ломаченко закликав спортсменів не здаватися під час пандемії

Василь Ломаченко вважає, що тренувальний процес ніколи не зупиняється. (Фото з ФБ-сторінки Василя Ломаченка)

Чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко звернувся до уболівальників і спортсменів у зв'язку з пандемією коронавірусу.

 

Звернення українського боксера опубліковано на його офіційній сторінці в Facebook.

 

"Тренувальний процес ніколи не зупиняється! Бажаю всім вам безпеки і здоров'я. Будь ласка, будьте обережні та уважно слухайте рекомендації компетентних людей", - закликає Василь Ломаченко.

 

Також боксер звернувся до своїх колег: "Звертаюся до всіх спортсменів - не здавайтеся. Продовжуйте ваші тренування в максимально можливій мірі, продовжуйте бути сильними для себе і близьких".

 

На цьому тижні Всесвітня боксерська організація (WBO) оголосила про перенесення всіх боїв, які повинні були відбутися навесні, у зв'язку з пандемією коронавіруса.

 

Інформація про перенесення боїв буде оновлюватися відповідно до ситуації. Таким чином, бій Василя Ломаченка, який володіє в тому числі поясом WBO, за звання абсолютного чемпіона світу проти американця Теофімо Лопеса, вже точно не відбудеться 30 травня.

 

Як повідомляла «УМ», головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко закликав всіх людей думати не тільки про себе і порівняв пандемію коронавірусу з аварією на Чорнобильській АЕС: "Я пережив момент, дуже схожий на цей. Тоді мені було дев'ять років".