Перемога вивела «Прометей» у лідери Суперліги України з баскетболу

11:13, 28.02.2020
Перемога вивела «Прометей» у лідери Суперліги України з баскетболу

У першому матчі ігрового тижня баскетбольної Суперліги України БК "Запоріжжя" востаннє в рамках сезонної серії грав у регулярному чемпіонаті проти "Прометея"ю

 

Про це повідомляє ФБУ.

 

Господарі виграли старт матчу, скориставшись невдалою грою суперника у нападі - 19:14. Друга чверть стала найрезультативнішим відрізком матчу і тут знову переконливіше виглядали запоріжці, які виграли десятихвилинку 28:24.

 

Після 15-хвилинної перерви до гри краще увійшли гості. Прометей реалізував 4 триочкових за чверть, стабілізував ситуацію на підбираннях та обмежив кількість втрат. Все це дозволило команді з Кам’янського вирівняти гру та скоротити відставання перед початком вирішального четвертого відрізку матчу до 2 очок.

 

Ключовою у цьому матчі стала саме заключна десятихвилинка, яку значно переконливіше провів саме "Прометей". Морріс Крік відмінно провів другу половину, допомогла гостям і енергія Сидорова, а "бігмени" гостей закріпили перевагу "Прометея" наприкінці матчу.

 

Результативна гра лави, краща друга половина гри та в’яла гра "Запоріжжя" після великої перерви дозволили колективу Муйжнієкса вчетверте в сезоні перемогти команду Плеханова — 93:85.

 

Таким чином, "Прометей" набрав 39 залікових балів в таблиці (16 виграшів) та наздогнав на чолі таблиці "Дніпро", у яких гра в запасі.

 

Додамо, "Запоріжжя" свій наступний матч зіграє 1 березня на виїзді проти "Київ-Баскета", а "Прометей" 5 березня на майданчику суперника зіграє проти "Миколаєва".