Уманьпиво підтримало інтернаціональний матч

17:16, 05.06.2018
Уманьпиво підтримало інтернаціональний матч

У вівторок, 29 травня, відбувся футбольний матч молодіжних збірних - U-19 Україна - Ізраїль.

Поєдинок проходив в рамках щорічного турніру, присвяченого великому українському тренеру Валерію Лобановському.

Уманська пивоварна компанія стала партнером міжнародної гри і познайомила гостей футбольного свята зі своїм натуральним лимонадом.

Для «Уманьпиво» ​​це вже друга масштабна футбольна подія, яку підтримала компанія в цьому році. Так, цьогоріч, 9 травня, в Дніпрі під час Фіналу Кубка України з футболу, уманські пивовари представили гостям і фанам футбольного протистояння Динамо - Шахтар живий квас, лимонад, безалкогольне пиво і знамените традиційним рецептом пиво «Жигулівське».

Надалі «Уманьпиво» ​​продовжить підтримку українського спорту. За словами Ігоря Кисіля, керуючого директора пивоварні, зараз, з приходом літа, коли український футбол робить невелику паузу, компанія продовжує розглядати пропозиції виступити спонсором або партнером не тільки футбольних, а й інших спортивних подій національного та міжнародного рівня.

 

 

Відзначимо, «Уманьпиво» - український виробник пива і безалкогольних напоїв. Сьогодні - це одна з найстаріших пивоварень України. Заснована в 1878 році. Завод славиться тим, що випускає живе пиво і прохолодні напої, інгредієнти і компоненти яких вирощуються на своїх полях і в садах компанії.