Мессі не підписав новий контракт з «Барселоною»

15:11, 04.09.2017
Мессі не підписав новий контракт з «Барселоною»

Ліонель Мессі бажає залишити "Барселону" як вільний агент.

Форвард «Барселони» Ліонель Мессі не продовжив контракт з каталонським клубом через ситуацією, що склалася в керівництві клубу.

 

Про це повідомляє іспанське видання AS  в понеділок.

 

На початку липня «Барселона» оголосила про домовленість з Мессі щодо нового контракту на 4 роки. Однак, новий контракт аргентинця з каталонцями не підписаний, а старий закінчується в середині 2018-го. Мало цього, іспанські ЗМІ повідомили, що Ліонель хоче залишити клуб безкоштовно наступного літа.

 

AS повідомляє, що причина непідписання контракту Мессі обумовлена ​​ситуацією в керівництві каталонців. 1 вересня розпочався збір підписів за вотум недовіри нинішньому керівництву «Барселони», на чолі якого стоїть президент Жозеп Бартомеу.

 

Ще одна причина затягування з новою угодою – незадоволення Мессі трансферною політикою клубу. А саме продажем Неймара. ЗМІ вважають, що аргентинець може взагалі не підписати новий контракт до кінця року, а наступний рік Ліонель почне в якості футболіста, який має право підписати попередньо угоду з будь-яким іншим клубом.

 

Нагадаємо, що 30-річний аргентинець є найкращим бомбардиром в історії каталонського клубу. На рахунку Мессі 515 голів за «Барсу» у всіх турнірах.