Міла залетіла

27.04.2007
Міла залетіла

      У сім'ї Міли Йовович очікується поповнення: 31-річна уродженка Києва, а нині — одна з найдорожчих топ-моделей і найпопулярніших кіноактрис у світі носить під серцем дитину. Повідомлення про те, що Міла вагітна, офіційно підтвердив її представник. І додав, що майбутні батьки в захваті від цієї новини.

      Міла вже не раз говорила про своє бажання стати матір'ю, але, сміючись, зазначала, що трапиться це явно не скоро, адже вона й сама ще іноді почувається підлітком. І це при тому, що свою успішну кар'єру Йовович розпочала понад 20 років тому...

      Татом дитинки, яку Міла має народити восени, є 41-річний режисер Пол Андерсон. Познайомилися вони у 2002 році на зйомках фільму «Обитель зла», в якому колишня киянка грала головну роль, а Пол був режисером. Через рік пара оголосила про заручини, але згодом розійшлася. Втім невдовзі знову зійшлася, і так протягом останніх чотирьох років було кілька разів. Можливо, через непевність у їхніх стосунках Міла з Полом не поспішають одружуватися навіть тепер, коли в них буде дитина. Щоправда, за словами кінозірки, вони з Полом уже знають, де відбудеться їхнє весілля, якщо взагалі колись відбудеться. «У мене в Італії є добра подруга, яка належить до давнього італійського роду, — розповідає Міла. — У них є родовий замок, в якому ми й поберемося».

      А до одружень Йовович не звикати: вона була під вінцем уже двічі. Уперше вискочила заміж в 16-річному віці в Лас-Вегасі — за свого колегу по зйомках, однак мати актриси Галина Логінова швидко змусила юних закоханих анулювати цей шлюб. А в 1997 році Міла одружилася зі знаменитим режисером Люком Бессоном. Через кілька років і цей шлюбний зв'язок розпався. Зате Пол до того, як зустрів Мілу, був затятим парубком і жодного разу не надягав на палець обручку.