Зірка першої величини номер 2333

30.03.2007
Зірка першої величини номер 2333

      Наступний вівторок для акторки Холлі Беррі буде особливим — цього дня на голлівудській Алеї слави «запалять» її іменну зірку. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», в урочистій церемонії візьмуть участь мер Голлівуда Джоні Грант, інші посадові особи, а також родичі, друзі й колеги Холлі. Ця п'ятикінцева зірка на сіро-рожевій плиті стане вже 2333-ю на Алеї зірок. Саме стільки знаменитостей увічнено таким чином, починаючи з 1958 року.

      Нагадаємо, що найвищим досягненням темношкірої 40-річної кралечки є «Оскар» 2002 року за фільм «Бал монстрів», а загалом вона знялася вже у 38 стрічках, у тому числі встигла побути і «дівчиною Бонда». Картини Беррі, які мають вийти у прокат цього року, — «Ідеальний незнайомець» і «Те, що ми втратили».

      Серед останніх новин від акторки — її захоплення грою в гольф та спроби перекваліфікуватися у співачку й записати дебютний альбом «Холлі». А ще вона днями заявила в інтерв'ю журналу «ІнСтайл», що... ніколи більше не вийде заміж. Два попередні шлюби зірки були невдалими і закінчилися розлученнями. Зараз Холлі щаслива зі своїм бойфрендом, канадським манекен-ником Габріелем Обрі, але одружуватися з ним не збирається.