Гроші — не головне

02.12.2006
Гроші — не головне

      Голлівуд завжди любив вродливих. Але по-справжньому цінував лише талановитих. Скажімо, австралійська актриса Ніколь Кідман у рамки традиційної красуні дещо не вписується. Занадто холодна зовнішність, занадто худа, занадто висока, ще й руда — а це вже не на всяк смак. Ну немає в Ніколь звабливості Анджеліни Джолі, розкішної фігури Холлі Беррі й спопеляючої сексуальності Шерон Стоун. Зате є значно більше — справжній талант, завдяки якому Кідман може правдиво зіграти і красуню, і потвору (згадайте фільм «Години»), і відьму, і звабливу танцівницю. Ось за це її й шанують голлівудські продюсери і режисери. І навіть готові платить шалені гроші, аби заманити зірку в свій фільм. Не дивно, що за рейтингом своїх гонорарів австралійка стала найоплачуванішою актрисою. Її прибутки за один фільм сягають неймовірної суми — 17 мільйонів гривень. Від Ніколь добряче відстають молоді й перспективні Різ Уїзерспун, Рене Зельвегер, Дрю Беррімор, Камерон Діаз — вони беруть по 15 «лимонів» за стрічку. Трішечки відстає від них Холлі Беррі зі своїма 14 мільйонами. І ще більше — перші голлівудські красунечки Шарліз Терон, Анджеліна Джолі та Кірстен Данст — ці погодяться зніматися за гонорар у 10 мільйонів баксів.

      Утім дівчата мають непогані шанси скинути з п'єдесталу найбільш оплачувану актрису Ніколь Кідман. Оскільки та, ймовірно, незабаром на тривалий час зникне з кіно. Але сама Ніколь, схоже, не дуже засмутиться. Бо нарешті здійсниться її давня мрія — вона стане матір'ю. З першим чоловіком Томом Крузом за довгі роки подружнього життя у Кідман так нічого і не вийшло. А після того як пара всиновила двох дітей, журналісти побалакали про безпліддя Тома та Ніколь і заспокоїлися. Після розлучення першим став батьком «безплідний» Круз, у якого підростає шестимісячна донечка Сурі. А тепер ощасливити свого другого чоловіка Кіта Урбана планує Кідман. Зараз зірка, яка знімається у фільмі «Золотий компас», уже не приховує свого цікавого стану. Дитина ж актриси має з'явитися на світ навесні.

      Саме так свого часу зникла з поля зору і найоплачуваніша на «фабриці мрій» Джулія Робертс — кралечка зійшла з грошових перегонів, коли її гонорари досягали 20 мільйонів доларів. Зараз Джулія виховує двійко чудових близнюків і почувається цілком щасливою.