Духовна школа... в'язниці

05.07.2006
Духовна школа... в'язниці

Шикарна дівчина Ліл.

      Американським реп-зіркам не щастить — у них постійно стріляють, причому декого, як Тупака Шакура, Пруфа, Джема Мастера Джея і ще кількох відомих музикантів цього жанру, навіть убивають, вони гинуть від передозування наркотиків, божеволіють тощо. На цьому тлі звабливій реперці Ліл Кім відверто пощастило — її всього-на-всього запроторили до в'язниці, та й то на якихось жалюгідних 10 місяців.

      Як свого часу розповідала «УМ», неприємності спіткали Кімберлі Джонс (це справжнє ім'я Ліл) через те, що вона неправдиво свідчила в поліції як очевидець вуличної стрілянини (у «заварушці» не обійшлося без участі друзів реперки, яких вона, природно, спробувала «відмазати»). Внаслідок брехливих свідчень Ліл Кім засудили до 10-місячного ув'язнення, термін якого вичерпався позавчора.

      Отже, о 6-й годині ранку понеділка за філадельфійським часом щаслива Кім знову здобула свободу. Щоправда, відносну — ще протягом місяця зірці доведеться просидіти під домашнім арештом. Але це для Ліл дрібниці. Власне, вона тепер навіть до справжнього арешту ставиться значно легше, ніж раніше. Річ у тім, що протягом ув'язнення дівчина часу не гаяла й активно займалася духовним самовдосконаленням. Як зізналася, вийшовши з-за грат, сама Кім, «духовно-настановчі» книги на кшталт «Цілі швидкоплинного життя» Ріка Уоррена та «Сім духовних законів успіху» Діпака Чопри вона зачитала до дірок. «Я думаю, ви одразу помітите, які разючі зміни відбулися в її світосприйнятті, — інтригуюче повідомив ЗМІ прес-секретар Ліл. — Вона кардинально переглянула свої життєві пріоритети. Але не думайте, що в тюрмі вона тільки била байдики й почитувала літературу — ні, їй, як і всім іншим в'язням, довелося чимало працювати. Але Ліл нікому не скаржилася. Бо розуміє, що за все відповідає сама. Усе-таки це дуже шикарна й розумна, хоч і провінційна дівчина».