Спроба номер два

27.06.2006
Спроба номер два

       Австралійська вродливиця Ніколь Кідман — уже не одна з найзавидніших наречених Зеленого континенту: «оскароносна» кінозірка таки наважилася вдруге спробувати звити сімейне гніздечко й минулої неділі вийшла заміж за свого бойфренда, відомого в Австралії 38-річного кантрі-співака й «лауреата» премії «Греммі» Кейта Урбана. Перший чоловік Ніколь, голлівудський серцеїд Том Круз, із яким Кідман розлучилася у 2001-му після десяти років шлюбу, на весілля не прийшов, хоч колишнє подружжя й залишилося друзями. Очевидно, Крузові зараз не до того — він і сам готується незабаром стати на весільний рушничок із матір'ю своєї першої біологічної дитини Каті Холмс. Зате було 230 інших гостей, серед яких, зокрема, друзі Ніколь — актори Рассел Кроу, Х'ю Джекмен і Наомі Уоттс.

      Традиційна католицька церемонія вінчання проходила в мальовничій капличці, розташованій на скелі над Тихим океаном, неподалік Сіднейської затоки. Як розповідає агенція «Рейтер», 39-річна наречена приїхала на кремовому «Роллс-Ройсі» і в елегантній сукні кольору слонової кістки від французького дому Balenciaga зі скромним букетиком білих квітів у руках, виглядала просто чарівно. Хоча Ніколь щасливо усміхалася й безтурботно посилала повітряні поцілунки численним журналістам та шанувальникам, яких поліція тримала на відстані, неозброєним оком було видно, що вона дуже хвилюється. До нареченого Ніколь підвів батько, а її сестра Антонія, відомий у Сіднеї психолог, небога Лусія та 13-річна донька Ізабелла були дружками. 11-річний син Коннор (його, як і Ізабеллу, Кідман усиновила ще разом із Томом Крузом) був свідком із боку нареченого.

      Після церемонії під передзвін церковних дзвонів щасливі містер та місіс Урбан сфотографувалися на пам'ять, Кейт заспівав коханій серенаду Making Memories of Us, яку написав спеціально для Ніколь, і всі поїхали святкувати весілля в один з елітних сіднейських готелів. За чутками, медовий місяць молодята проведуть на островах Фіджі.

Ніколь і Кейт під час шлюбної церемонії. (Фото РЕЙТЕР.)