Конгеніальне печиво

10.08.2005
Конгеніальне печиво

      Без сумніву, кожен «дрібний», та й великий, підприємець хоч трохи, та позаздрить своїй колезі з містечка Монпельє американського штату Вермонт Гесін Прадо. Адже далеко не кожному випадає отримати в ролі рекламного «обличчя» зірку світової величини, та ще й абсолютно задарма!

      А Гесін, яка днями відкрила невеликий кондитерський магазин, пощастило. Тільки уявіть собі: за те, що кексами й печивом у її крамниці торгує справжнісінька голлівудська зірка Сандра Буллок, Гесін не заплатила ні копійки! При цьому рекламу отримала неабияку, адже, як повідомляє газета «Бостон глоб», уже в перший день після відкриття її закладу черга охочих придбати кондвиріб із рук самої «Міс Конгеніальність» вишикувалася далеко за двері кондитерської.

      Зрештою, в тому, що Сандра вирішила допомогти пані Прадо й трохи поторгувати мигдальним печивом та іншими ласощами, немає нічого дивного. Адже Гесін — її рідна сестра. До речі, далеко не бідна: разом із Сандрою вона володіє кінокомпанією «Фортіс філмз». Але «кіношна» справа сестричці знаменитої актриси не дуже до смаку, тому паралельно Гесін вирішила зайнятися продажем солодкої випічки, зробленої за старовинними рецептами. До речі, обидві сестри присягаються, що жодної рекламної мети участь Буллок у «показовій» торгівлі не мала. «Я просто допомогла сестрі», — запевняє актриса.