Міністр з Індонезії запропонував лікувати коронавірус гірляндами з евкаліпту

08.07.2020
Тоді як у цілому світі вчені-вірусологи й фармацевти борються над проблемою створення вакцини проти смертельного вірусу, в Індонезії презентували чудодійний засіб, як стверджували його «творці», який убезпечить від зараження і навіть посприяє лікуванню від коронавірусу.
 
І «розробили» його не науковці, а... міністерство сільського господарства країни.
 
Сам міністр Сіярул Ясін Лімпо особисто представив «розробку» — гірлянду з... евкаліпту, яка нібито вбиває мікроби, якщо носити її на шиї: 15 хвилин — і ви позбудетеся 42 відсотків вірусу, пів години — 80%.
 
Проте в міністерстві попередили, що не всі 700 видів евкаліпту мають таку чудодійну силу, а один-єдиний. Міністр розповів, що на собі випробував силу природного засобу і, як можна переконатися, — здоровий. Виступ пана Лімпо викликав скепсис і негативну реакцію медиків та мікробіологів не лише в Індонезії, а й за кордоном.
 
Ну як тут не пригадати ще одного «знахаря» — колишнього депутата Кнесету (парламенту Ізраїлю), ексміністра зв’язку Аюба Кари, який на одному з каналів своєї батьківщини розповів, що береться привезти з Росії «живу воду», яка нібито допомагає виробити імунітет до коронавірусу. Мабуть, свого часу він надивився сеансів Кашпіровського чи Алана Чумака.
 
Проте чому б йому не привезти з Росії не лише «живу воду» як панацею від пандемії, а й «ладанку» з хлоркою, яку свого часу носив на шиї прессекретар Путіна Пєсков (хоча цей оберіг не врятував від чуми ХХІ століття і він таки захворів на коронавірус)?