На Черкащині податківці вилучили 740 літрів підробного алкоголю

02.10.2018
У ході проведення операції «Акциз-2018» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України про незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області викрито ділка, який здійснював зберігання, транспортування та збут фальсифікованих алкогольних напоїв та спирту.
 
Як повідомили «Україні молодій» у прес-службі Черкаського обласного управління ДФС, фальсифікована продукція реалізовувалась як шляхом безпосереднього продажу, так і через закриті групи у месенджерах Viber і Telegram.
 
За результатами проведення санкціонованих обшуків транспортних засобів, що використовувалися у незаконній діяльності, працівниками податкової міліції Черкащини із незаконного обігу вилучено 740 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв.
 
«Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 718 тисяч гривень. Наразі проводяться подальші слідчі дії, спрямовані на розслідування цього кримінального правопорушення», — зазначають черкаські податківці.