Вундеркінд Лоран Сімонс у 8 років вступає до університету

03.07.2018
Вундеркінд Лоран Сімонс у 8 років вступає до університету

Лоран Сімонс.

Усього у вісім років закінчив середню школу бельгієць Лоран Сімонс, пройшовши розрахований на шість років курс навчання всього за півтора.
 
Тепер малий планує вступити до університету, повідомляє Бі-Бі-Сі. Лоран має коефіцієнт інтелектуального розвитку в 145 пунктів. Він отримав диплом про закінчення середньої школи одночасно зі своїми 18-річними однокласниками. 
 
Як розповідає батько вундеркінда, Лоран у ранньому дитинстві не любив грати з іншими дітьми й не дуже цікавився іграшками. Йому було шість років, коли він вступив до гімназії. В останні місяці він займався в основному природничими науками та математикою, які його найбільше цікавлять.
 
У вільний час хлопчик любить розв’язувати математичні задачі та читати книги з медицини. За його словами, він бажав стати хірургом або астронавтом, але зараз думає, чи не зайнятися комп’ютерними науками.
 
«Ми неймовірно пишаємося сином, — сказав його батько Александер Сімонс телеканалу RTL. — Йому довелося подолати деякі суто формальні перепони в школі, інакше він iще раніше закінчив би там навчання».