У річці Тясмин біля Сміли знайшли вбитою таксистку, яка зникла на Різдво

12.01.2018
У Смілі знайшли мертвою таксистку Ірину Чуприну, яка зникла безвісти на Різдво, коли о 4-й годині ночі повезла двох чоловіків-пасажирів із Черкас до Сміли, а це 25 — кілометрів шляху.
 
Камери відеоспостереження зафіксували, що пізніше жінка виїхала зі Сміли додому. Після того її ніхто не бачив.
 
Як повідомили «Україні молодій» в обласному управлінні поліції, до правоохоронців із заявою про зникнення матері звернулася її донька.
 
Вона розповіла, що мати працювала таксисткою одного з перевізників у місті Черкаси на автомобілі Mercedes Vito білого кольору, але 8 січня, у звичний період часу, на зв’язок не вийшла. 
 
«Терміново на території області було введено в дію оперативний план «Перехоплення» для перевірки всіх автомобілів марки Mercedes Vito білого кольору. Після проведення копіткої роботи працівники поліції відшукали автомобіль, але жінки там не виявилось. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Правоохоронці провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази», — кажуть у поліції.
 
На жаль, згодом жінку знайшли мертвою. Про її загибель повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці» черкаський журналіст Сергій Радченко, посилаючись на слова Ірини Кононенко, близької подруги водійки таксі.
 
«Ірину Чуприну з серйозними ножовими пораненнями відшукали у річці Тясмин у смілянському мікрорайоні Загребля. В раніше виявленій автівці жінки були сліди боротьби та кров», — зазначає Сергій Радченко.
 
За його словами, наразі брат убитої нелюдами жінки вже опізнав її тіло і просить усіх можливих свідків якнайшвидше надати інформацію до поліції або ж зателефонувати за номером мобільного Ірини Кононенко — 098 893 03 42.
 
В обласній поліції відмовилися коментувати інформацію з приводу того, знайшли жінку чи ні, посилаючись на таємницю слідства.
 
Але повідомили, що за фактом зникнення таксистки відкрито кримінальне прова­дження за статтею 115 (убивство).
 
Тож правоохоронці звертаються до черкащан та просять усіх громадян, які бачили жінку на її автомобілі марки Mercedes Vito білого кольору в нічний час, у період із 7-го по 8 січня 2018 року, подзвонити на лінію «102» або за телефоном: 067-462-95-05.