Пийте-пийте, не жалійте: у Черкасах воду «розливають» питні автомати

04.10.2016
Черкаський водоканал, який улітку відкрив для містян 15 питних фонтанчиків,  знову зробив народу подарунок. Цього разу встановив два новенькі автомати для розливу питної води. 
 
Тож відтепер біля адміністративної будівлі КП «Черкасиводоканал» можна набрати смачної артезіанської доочищеної води скільки завгодно і коли завгодно — хоч удень, хоч уночі. Кому як зручно.
Узагалі артезіанську воду водоканал продавав і раніше, ще з 2008 року. Але її реалізовували через бювет і касу підприємства, тож купити таку воду можна було лише в робочий час. 
 
За словами директора Черкаського водоканалу Сергія Овчаренка, це не всiх влаштовувало. І жителі міста висловлювали пропозицію керівництву підприємства продовжити режим роботи бювета. Так виникла ідея цілодобового продажу живильної вологи через автомати для розливу доочищеної питної води.
 
Для того, аби налити собі води з автомата, у касі водоканалу треба купити спеціальну картку за 20 грн. Літр води в автоматі коштує 35 копійок.
Сергій Овчаренко обіцяє, що вже 2017 року Черкаський водоканал встановить автомати з розливу артезіанської води ще в трьох районах міста.