Екологічна Жизель

07.06.2016
Екологічна Жизель

Жизель Бюндхен.

«Із ким поведешся — від того й наберешся», — каже народна приказка. Тож, спостерігаючи за тривалим романом голлівудського красеня Леонардо ді Капріо з бразильською моделлю Жизель Бюндхен, усі сподівалися і її колись побачити на великому екрані.
І от — мрії збуваються. Правда, Лео тут ні до чого — їхні стосунки лишилися давно в минулому. А запросили струнку білявку зніматися в документальному серіалі National Geographic Channel, присвяченому проблемам знищення Амазонки. Для Жизель, відомої своїми екологічними поглядами, це вдвічі приємно, адже зйомки відбуватимуться в її рідній Бразилії. Модель уже виставила в соц­мережах своє фото під величезним деревом та кадри, де вона подорожує Амазонкою на катері.
Серіал, як очікується, стартує в жовтні і, крім Жизель Бюндхен, у щотижневих епізодах також з’являться Джессіка Альба і Олівія Манн, які також є екологічними активістками і вже «підковані» в складнощах роботи в жанрі репортажу на тему довкілля. Хоча й вона в екологічному русі не новачок — у 2009 році модель призначили Послом Доброї волі ЮНЕП. Вiдтодi Жизель багато часу приділяє екологічним проблемам на своєму сайті та в блозі. Дівчина брала участь у кампанії Seal the Deal! ООН, присвяченому проблемам клімату в рамках Копенгагенської конференції. А через рік Бюндхен презентувала власну екологічну косметику для обличчя під назвою Sejaa Pure Skincare. І, кажуть, її креми мали популярність.