Гори — це рок

Гори — це рок

Нещодавно Київ запалив потужний концерт шотландського рок-бенду Nazareth, який стоїть біля витоків жанру рок-музики. Народився колектив у 1968 році, зараз у його складі: засновник — бас-гітарист Піт Егню, чий син Лі грає на ударних, та гітарист Джиммі Мюрісон. До 2013 року вокалістом легендарного гурту був Ден МакКафферті, який пішов через хворобу легень.

Безсоння о третій ночі...

Безсоння о третій ночі...

Герої сучасні та міфічні; історичні особи, яких ніколи не побачиш; прибульці з майбутнього, яких хіба уявити можна... Всі ці персонажі притягують увагу і тих, хто пише, і тих, хто читає, як завжди вабило й вабить щось незвичайне та надзвичайне.

Фашизм пройшов

Фашизм пройшов

...Пригадується, колись давно в одіозного російського письмака Михайла Єлізарова була книжка про те, що фашизм усе-таки пройшов, але мовилося це в суто публіцистичному форматі, натомість у даному випадку йдеться про художню констатацію факту.

«Культура» має бути подалі від політики

«Культура» має бути подалі від політики

Канал «Культура» з’явився в радіопросторі України трохи більше десяти років тому. Не раз доводилося чути міркування: якби його слухали українці всіх суспільних прошарків, різного віку й рівня освіти, та ще й у всіх куточках країни, то швидше б вдалося подолати негаразди.

Всі статті рубрики