ХРОНІКА

11.05.2016

Спортивна ходьба

На першому в історії командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби вітчизняні скороходи виграли срібні медалі. Завдяки старанням Ігоря Главана, Івана Банзерука, Сергія Будзи, Мар’яна Закольницького та Андрія Гречковського, «синьо-жовті» зуміли зібрати другу суму балів за підсумками найвиснажливіших змагань — 50-кілометрового марафону. При цьому третім в індивідуальному заліку став Ігор Главан.

Художня гімнастика

На міжнародному турнірі в французькому Корбей-Ессоні найсильніша вітчизняна грація Ганна Різатдінова здобула весь комплект золотих нагород турніру, ставши переможницею як в окремих видах, так і загальному заліку.

Боротьба

Вітчизняні борчині Аліна Махиня та Юлія Хавалджі стали переможницями ліцензійного турніру в Стамбулі й автоматично отримали перепустки на Ігри в Ріо-де-Жанейро.

Теніс

В оновленому рейтингу WTA прима українського тенісу Еліна Світоліна додала дві позиції й піднялася на 17-ту сходинку протоколу. Друга ракетка країни — Леся Цуренко — зробила один крок назад і тепер посідає 42-гу позицію. Катерина Бондаренко — 64-та (+1 щабель). У чоловічому табелі про ранги найсильніший вітчизняний тенісист Олександр Долгополов посідає 28-й рядок (+1). Другий за рейтингом українець — Ілля Марченко — 67-й (+2). Сергій Стаховський — 118-й (+3).

Футзал

Чемпіонат України. Екстраліга. Фінал. «Локомотив» (Харків) —«Енергія» (Львів) — 2:3, 3:2. Рахунок у серії — 1:1.