А що в «конверті»?

А що в «конверті»?

Черкаські можновладці не пасуть задніх у рядах вітчизняних клептоманів, так само безсовісно і нікого не боячись цуплять народні гроші. Про це свідчить свіжий скандал, який розгорівся у Черкаській міській раді.

«Приватизований» Кобзар

«Приватизований» Кобзар

У місті Токмак Запорізької області на центральній площі провели роботи з демонтажу пам’ятника українському поету Тарасу Шевченку. У міськраді заявили, що подібного рішення не приймали, а монумент прибрали, бо так вирішив мер міста. Депутат міськради Вадим Лукаш пояснив: «Нам сказали в заступника міського голови, що рішення прийняте апаратом.

На іменини з сосискою в тісті

На іменини з сосискою в тісті

Тільки у Києві є унікальне «їстівне» вікно на вулиці Богдана Хмельницького, за два кроки від Хрещатика. Відома у СРСР сосиска в тісті зараз має той самий смак, що і 35 років тому. Відкрите 8 лютого 1981 року віконце завжди манить до себе приємним запахом смажених перепічок.

Одержимі швидкістю

Одержимі швидкістю

Те, що відбулось у столиці вночі у вихіднi, по праву можна назвати бойовиком: BMW iз «поганими хлопцями» на шаленій швидкості 190 км/год «петляє» між районами Києва, патрульні «хороші хлопці» з «мигалками» і не меншою шаленістю переслідують порушника, намагаючись не відставати, відкривають вогонь по машині, це не зупиняє погоню, але вбиває одного з пасажирів — 17-річного хлопця.

Розкуються незабаром заковані люди

Розкуються незабаром заковані люди

Майже півроку російська система вирішувала, куди відправити відбувати строк фігурантів так званої справи «кримських терористів» Олега Сенцова й Олександра Кольченка, яких засудили до 20 то 10 років суворого режиму відповідно. Обох українців лише минулого четверга етапували з ростовського СІЗО.

Почерк провокаторів

Почерк провокаторів

Вибуховою хвилею вибило шибки у вікнах будівлі, а також знесло масивні вхідні двері. На щастя, ніхто з людей не постраждав, тому що теракт відбувся о другій годині ночі. За словами активістів Меджлісу, нічні терористи поставили собі за мету залякати лідерів кримськотатарського руху.

Канонада для «нормандської четвірки»

Канонада для «нормандської четвірки»

За останні кілька днів ситуація в зоні АТО стала вибухонебезпечною. Ворог суттєво збільшив кількість обстрілів позицій ЗСУ: якщо минулої п’ятниці у штабі АТО повідомили про рекордну кількість обстрілів з кінця серпня 2015 року — загалом 81, то вже наступної доби окупанти встановили черговий антирекорд — 84 обстріли позицій українських військ.

Всі статті рубрики