Нескорений тлумач

Нескорений тлумач

І знову перемога. Беззупинний львівський активіст Святослав Літинський знову виграв судовий позов проти продавця ноутбуків HP (Hewlett Packard) через відсутність маркування клавіатури українською мовою. Це не перша справа пана Святослава, адже до цього він також вигравав суди у всесвітньо відомих компаній.

Хорол без ідола

Хорол без ідола

На всю Україну прославилися новообрані депутати Хорольської міської ради, відмінивши рішення своїх попередників (майже дворічної давності) про перейменування в райцентрі вулиці Леніна на вулицю Небесної сотні. Депутат міської ради від Радикальної партії Анатолій Ящук, котрий голосував проти відміни тієї першої постанови, подав позов до місцевого районного суду із проханням визнати незаконним та скасувати рішення сесії міської ради від 23 грудня минулого року.

І хто йому господар?

І хто йому господар?

Боротьба за один із найбільших у Східній Європі промтоварний ринок «7-й кілометр» набирає нових обертів. Днями чинне керівництво ринку заявило, що на нього готується чергова рейдерська атака з боку старих господарів. Подібні заяви звучать не вперше.

Всі статті рубрики