За крок до Шенгену

За крок до Шенгену

Затягування зі створенням Національного агентства з питань запобігання корупції ставить під загрозу впровадження безвізового режиму України з Євроcоюзом, заявив в ефірі «Радіо «Свобода» виконавчий директор «Transparency International Україна» Олексій Хмара.

Правда очима інших

Правда очима інших

Щойно оприлюднені результати опитування американського Інституту Геллапа свідчать про те, що 36 відсотків жителів України страждають від власних життєвих умов. Це найвищий показник з-поміж усіх пострадянських країн.

Еротична «війна» і сексуальний «мир»

Еротична «війна» і сексуальний «мир»

Нову екранізацію класичного роману Льва Толстого «Війна і мир» виробництва Бі-Бі-Сі приправили сексом та відповідно прикрасили, щоб глядач не куняв перед телевізором, повідомляє британська газета «Сан». Прем’єра шестисерійного телефільму за романом Толстого відбулася 3 січня на телеканалі Бі-Бі-Сі-1.

Кара Божа чи путінська?

Кара Божа чи путінська?

У Росії минулої неділі на 59-у році несподівано пішов із життя глава російської військової розвідки ГРУ (Головне розвідувальне управління) Ігор Сергун, який також займав посаду заступника начальника Генерального штабу, повідомило Міністерство оборони РФ.

Всі статті рубрики