Шампанське в «корках»

Шампанське в «корках»

В останній тиждень року та святкові вихідні на західному кордоні утворилися величезні черги. Люди очікували перетину кордону по сім годин. В передсвяткові дні черги по 100-300 автівок розтягнулися на кілометр, напруга трохи спала на Новий рік, але вже в неділю, 3 січня, на пункті пропуску «Краковець» стояли знову 300 автівок.

Покаталися — є що згадати

Покаталися — є що згадати

Аби новорічні вихідні не здавалися черкаським рятувальникам тихими та спокійними, безбашенні місцеві водії влаштували для них льодяне шоу — вони топили свої автомобілі у Дніпрі. Перший такий випадок трапився уже 1 січня о 19-й годині. Тоді біля села Чапаєвка Золотоніського району під час катання на кризі за кілька метрів від берега під лід провалився автомобіль «Ніссан».

Генератори брехні

Генератори брехні

У Криму та Севастополі новорічні свята проходять у режимі надзвичайної ситуації. Чверть кримчан зустріла Новий рік при свічках через брак електроенергії.

Смертельний новий рік

Смертельний новий рік

Як і передбачалося, дива не сталося: Мінські угоди так і не було виконано у 2015 році, у першу чергу, через зрив мирного процесу Росією. Відтак заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг змушений констатувати, що для врегулювання ситуації на Донбасі погоджено та підписано всі необхідні документи, але для їх реалізації «потрібна тільки політична воля сторін конфлікту».

Як хворому припарка

Як хворому припарка

Три роки тому Виноградів отримав грант у розмірі 750 тис. євро від ЄС на реконструкцію будівлі колишнього штабу військової частини під спорудження медичного призначення «Хоспіс» на 20-25 ліжко-місць у рамках проекту інституційної співпраці з розвитку системи надання паліативної допомоги.

А поліція спiзнилась...

А поліція спiзнилась...

Попри посилену соціальну рекламу у ЗМІ та соцмережах, яка закликала (з огляду на ситуацію в країні) не використовувати петард і салютів, знайшлося чимало осіб зі своєю філософією свята. Мовляв, без феєрверку і Новий рік — не той.

Любов і український стяг

Любов і український стяг

Ярина Квітка і Володимир Муляр — подружжя музикантів, які зуміли на велосипедах побачити 14 країн світу, маючи в кишені 2500 доларів. Початок грандіозної мандрівки відбувся 1 жовтня 2014 року. Запланований маршрут розтягнувся на 25 тисяч кілометрів.

Всі статті рубрики