Самотній світ

24.11.2015
Самотній світ

Кейт Бекінсейл.

Одна з найкрасивіших жінок Голлівуду, зірка фільму «Ван Хелсінг» Кейт Бекінсейл, ось-ось поповнить лави найжаданіших наречених «фабрики мрій». Як повідомляють американські таблоїди, 42-річна актриса розлучається з чоловіком, режисером Леном Уайзманом. Подружжя вже кілька місяців живе окремо і планує оформити свій розрив офіційно.

Кейт зараз у Празі, де знімається у блокбастері «Інший світ-5». А Лена тим часом уже не раз бачили в компанії молодої моделі Сі Джей Франко.

Уайзман і Бекінсейл прожили у шлюбі близько 11 років. Познайомилися вони саме на зйомках «Іншого світу» (першого) — Лен продюсував усі п’ять фільмів цієї франшизи, а в перших двох ще й був режисером. «Ми зустрілися, коли нам обом було по 29 років, — сказала якось Кейт в одному з інтерв’ю. — Людина по-справжньому дорослішає після 30. Я не вірю, що, зустрівшись у 20, можна всерйоз і надовго зберегти стосунки. А ми фактично разом подорослішали. І ми підходимо одне одному за всіма параметрами. Це щастя, зустріти такого чоловіка, як Лен».

Проте навіть такий «дорослий» і щасливий союз виявився неідеальним. Добре хоч, що подружжя розійшлося за взаємною згодою, без скандалів і сварок.

До знайомства з Бекінсейл Уайзман був одружений із простою вихователькою дитсадка. Щодо Кейт, то для неї цей шлюб був першим, але вона впродовж тривалого часу зустрічалася з актором Майклом Шином і має від нього 16-річну дочку Лілі, яку виховувала разом із Леном.