Читати від душі

Читати від душі

22 серпня у столиці стартує особливий автобусний маршрут — один з автобусів повністю переобладнано під мобільну бібліотеку. Мобільний хаб, який організатори назвали «книжкобусом», подорожуватиме Україною з метою популяризації книгочитання.

Кадри з-під куль

Кадри з-під куль

У Національному музеї Тараса Шевченка відкрилася виставка фотографів Олександра Глядєлова, Максима Дондюка, Максима Левіна та Маркіяна Лисейка «Іловайськ». Документалісти представили 65 робіт.

Концерти з культурною політикою

Концерти з культурною політикою

На початку лютого культурну спільноту сколихнула звістка про рішення міністра культури і віце-прем’єра з гуманітарних питань В’ячеслава Кириленка не «фінансувати прості концерти», а зосередитися на підтримці тих артистів, які їздять у зону АТО або якось допомагають проведенню АТО.

Сексо-політологія масової свідомості

Сексо-політологія масової свідомості

Після зоряного для Юрія Винничука 1992-го («Діви ночі», «Ласкаво просимо в Щуроград», «Житіє гаремноє») виникла восьмирічна книжкова пауза. Либонь, було не до видавництва: робота в мобільному тижневику «Post-Поступ» плюс розкрутка щойно заснованої власної розбишацької журнало-газети «Гульвіса» забирали чи не весь час.

Всі статті рубрики