Сильна жінка

18.08.2015
Сильна жінка

57-річна Шерон Стоун.

На початку 1990-х розкішна білявка Шерон Стоун стала справжнім секс-символом, зігравши роль небезпечної звабниці в еротичному трилері «Основний інстинкт». Але й зараз, у свої 57, актриса не соромиться відвертих зйомок. І, як свідчить фотосесія для вересневого номера глянцевого журналу Harper’s Bazaar, їй таки є чим похвалитися.

В інтерв’ю, яке супроводжує знімки, Шерон зізнаться, що зараз почувається значно впевненіше, ніж у молодості. «Я знаю, що в мене в’ялі сідниці, але я й не намагаюся бути першою кралею планети. В якийсь момент ти усвідомлюєш, що сексуальність полягає не в розмірі грудей. А в тому, щоб отримувати задоволення від життя і любити себе — настільки, аби зуміти полюбити ще когось», — розмірковує актриса, яка двічі була заміжня, але щоразу невдало.

Зірка не приховує, що користується «уколами краси». «Це вже стало звичайною справою — як вії підфарбувати абощо. І це точно набагато краще, ніж лягати під ніж і виглядати після цього так, ніби твоє обличчя затягло в турбіну», — вважає Шерон.

Але, незважаючи на вродливу зовнішність і самодостатність, в особистому житті їй поки не щастить: «Мене ніхто навіть на побачення не кличе. Не знаю, що й робити. Бо коли я намагаюся сміливіше фліртувати, чоловіки навіть не розуміють, що це флірт. Думають, що це я просто така кумедна... А дехто навіть вважає, нібито в мене нетрадиційна орієнтація. От що значить мати багатьох подруг-лесбіянок!».