Музика їх з’єднала

14.08.2015
Музика їх з’єднала

Ніколь Шерзінгер.

У колишньої солістки групи «Пуссікет доллз» Ніколь Шерзінгер зараз не найкращий період. Після того, як Ніколь покинула гурт і розпочала сольну кар’єру, її популярність неухильно знижувалася. І дійшло до того, що її звукозаписувальний лейбл розірвав із зіркою контракт. Зате в особистому житті ситуація ніби потроху налагоджується. Поп-діва досить важко пережила розрив із гонщиком «Формули-1» Льюїсом Хемілтоном, який і досі примудряється псувати їй настрій, весело проводячи час із барбадоською співачкою Ріанною. Зараз вони відпочивають разом на Барбадосі — нібито лише як друзі, але Шерзінгер має в цьому сумніви. Подейкують, вона ревнувала Льюїса до Рірі вже давно, бо вважала, що Хемілтон небайдужий до красивої подруги.

Але, за даними британських таблоїдів, недавно й Ніколь знайшла нову симпатію. Ще місяць тому вона виставила у своєму «Інстаграмі» фото з англійським співаком Едом Шираном. Тоді фанати обох артистів зауважили, що парочка має напрочуд милий вигляд, але їм і на думку не спало «запідозрити» романтичні стосунки. Надто вже ці двоє різні, не кажучи вже про те, що 37-річна Ніколь на 13 років старша за Еда.

Як пише газета «Сан», після розриву з Хемілтоном Шерзінгер постійно слухала ліричні хіти Ширана і зрештою закохалася в його творчість. Хтозна, чи переросте ця любов до музики в кохання до її творця, але початок багатообіцяючий. Принаймні останні кілька тижнів чорнява красуня й рудий парубок майже не розлучаються.