Місія Сніжинки

14.07.2015
Місія Сніжинки

Безроздільне панування в шоу-бізнесі «модельних» стандартів нарешті припинилося. Дедалі частіше зірками стають не худющі дівчатка з вічно голодними від жорсткої дієти очима, а пишнотілі красуні, цілком задоволені своїми розкішними формами. Серед них — угорська співачка на псевдо Сноуфлейк (Сніжинка), яка прославилася завдяки своїм «переконливим» параметрам — вага 165 кг при зрості 183 см.

Власне, співачкою дівчина стала недавно. У світ шоу-бізнесу вона потрапила, пройшовши кастинг на роль в угорській комедії, де треба було й співати. Після зйомок режисер порадив їй підучити англійську мову й виходити на світовий ринок. Білявка послухалася і дуже швидко підписала контракт зі звукозаписувальною компанією Drastique Records. Її кліпи одразу здобули популярність на музичних каналах, а останній — на пісню My Mission Is You («Ти — моя місія») просто «порвав» інтернет.

У цьому відео 34-річна Сноуфлейк пародіює Брітні Спірз, одягнувшись у такий самий прозорий комбінезон із блискітками, як американська поп-зірка в кліпі на пісню Toxic. Сноуфлейк зізнається, що отримує не лише схвальні, а й безліч негативних і навіть образливих коментарів. Але намагається на них не зважати, адже компліментів значно більше.