Чемпіонат на двох?

Чемпіонат на двох?

Отже, поїхали. Сьогодні в Одесі матчем за Суперкубок в Україні стартує новий футбольний сезон. Знову — «Динамо» проти «Шахтаря». Суддя Анатолій Жабченко дасть свисток про початок гри о 21:00.

Справа зрілих і немолодих

Справа зрілих і немолодих

Тепер, щоб уперше в кар’єрі стати володарем сезонного «Гранд слему-2015», Серені Уїльямс залишилося зробити один крок — виграти домашній «Ю-Ес оупен», де іменита американка не програє з 2012 року. Наразі ж, після упевненої перемоги на Уїмблдоні, перша ракетка планети стала чинною переможницею чотирьох турнірів із серії «Великого шолома» поспіль.

Срібних справ майстри

Срібних справ майстри

Золоті нагороди на Літній Універсіаді, що сьогодні завершується в південнокорейському Кванджу, даються вітчизняним студентам із великими труднощами. Із 31 нагороди, що, загалом, назбирали наші спортсмени за попередні десять днів змагань, лише вісім — найвищої проби, тоді як одразу 17 медалей мають срібний відблиск (восьме загальнокомандне місце).

Нижче свого рівня

Нижче свого рівня

Більше ніж скромний результат продемонструвала збірна України віком до 19 років у фінальній частині європейської першості, груповий раунд якої вчора завершився у Греції. У своєму квартеті підопічні Олександра Головка набрали лише одне очко, яке так і не дозволило «синьо-жовтим» залишити останнє місце а групі А.

Лідера зламали в Гаврі

Лідера зламали в Гаврі

Дев’ять етапів позаду на головній гонці року для велосипедистів-професіоналів — «Тур де Франс». Учора учасники мали день відпочинку та авіапереліт із Бретані на південь Франції, в Піренеї, де пелотон чекає випробування горами.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Одеський Атос і його філософія

Одеський Атос і його філософія

І все-таки він якийсь «неправильний» одесит. Партнери по фехтувальній збірній України знають Андрія Ягодку як кмітливого жартівника. Зате колеги-журналісти стверджують, що з-поміж наших «мушкетерів» він — викапаний Атос: дуже розсудливий як для своїх 27 (до речі, виповнилося минулого тижня, 6 липня), з якимось філософським фаталізмом у погляді та словах...

Всі статті рубрики