Хто багато робив, той багато й знає

Хто багато робив, той багато й знає

Допоки на Вінниччині тривають складні процеси обговорення, а правильніше, суперечки й невдоволення здебільшого сільських мешканців через примусово-добровільне втілення частини адміністративно-територіальної реформи про об’єднання територіальних громад, обласна Рада провела міжнародний семінар на тему «Нові аспекти діяльності секретарів місцевих рад у контексті впровадження європейської моделі місцевого самоврядування».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому війна, а кому — бізнес

Кому війна, а кому — бізнес

Вихідні в зоні АТО пройшли під пострілами. Зокрема, артилерійські удари по позиціях сил АТО пережили у Пісках, Авдіївці, Опитному, Луганському, Старогнатівці, Лозовому, Водяному, поблизу Донецького аеропорту, в районі Трьохізбенки.

Мукачівський синдром

Мукачівський синдром

У суботу, 11 липня, в Мукачевому сталася перестрілка. Згодом з’ясувалося — конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

Хронологію подій встановити вкрай важко.

Бурштинові війни

Бурштинові війни

Останнім часом бурштинове питання вийшло з підпілля і стало предметом публічних дискусій. Одні це пов’язують з інформаційною хвилею, піднятою відомими київськими журналістами і блогерами Денисом Казанським та Богданом Буткевичем, які видали кілька гучних репортажів про масштаби нелегального промислу і корупційні схеми, які існують на усіх рівнях.

Всі статті рубрики