Право на безкарність

Право на безкарність

Росія, яка вже не раз відзначалася абсурдними, щоб не сказати злочинними, вето на рішення Ради Безпеки ООН, знову вражає світ. Як повідомляє газета «Гардіан», Радбез Організації Об’єднаних Націй був змушений відкласти голосування щодо резолюції, яка засуджує різанину в Сребрениці під час Боснійської війни 1995 року як «злочин геноциду».

Дружнє плече і приклад

Дружнє плече і приклад

Уперше за 12 років Україну відвідав з візитом президент Болгарії. За два дні свого перебування в Києві Росен Плевнелієв мав зустрічі з українським колегою Петром Порошенком, Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, Головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом, під час яких запевнив Київ у підтримці Софії.

«Найдедлайніший» «дедлайн»?

«Найдедлайніший» «дедлайн»?

Черговий «дедлайн», тобто крайній термін для надання серйозних пропозицій щодо проведення всеосяжних і конкретних реформ, надав Євросоюз проблемній Греції. Нібито остаточно доля Афін вирішиться на наступному позачерговому саміті лідерів ЄС, запланованому на 12 липня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Балтійські метастази Путіна

Балтійські метастази Путіна

Аналізуючи ситуацію в Україні, можна чітко сказати: будь-яка експансія є успішною, якщо спирається на внутрішню «п’яту колону». Живильне середовище для проросійського екстремізму присутнє у кожній з колишніх радянських республік, і країни Балтії — не виняток. Помилкою є вважати, що раннє «дорослішання» Балтії, котра першою розірвала пуповину з СРСР, і подальше членство в Євросоюзі та НАТО стало надійною протиотрутою щодо заміряння реанімувати колишню імперію.

Всі статті рубрики