Несмішне ХОХО

17.06.2015
Несмішне ХОХО

Бейонсе.

Бути успішною, знаменитою і багатою людиною — це не завжди саме лише задоволення. У зірок є шалені прихильники-переслідувачі, страх втратити популярність і, зрештою, безліч заздрісників, які завжди раді попсувати предмету своєї заздрості життя. Одна з найуспішніших співачок сучасності, 33-річна ритм-н-блюзова діва Бейонсе Ноулз, мала не одну нагоду в цьому переконатися. Найсвіжіша з її проблем — звинувачення у плагіаті.

Як повідомляє сайт Radar Online, позов на Бейонсе подав її колишній колега Ахмед Лейн. Хлопець запевняє, що співачка вкрала в нього музику. І вимагає чималої компенсації — 7 мільйонів доларів.

Раніше Адам разом із бек-вокалісткою Бейонсе Кріссі Коллінз працював над записом пісні для іншого артиста. Результатом співробітництва став трек ХОХО. І саме його, як стверджує позивач, і привласнила собі поп-зірка.

У свою чергу представники звукозаписувальної компанії, з якою співпрацює Бейонсе, заявляють, що в композицій Лейна та Ноулз узагалі немає нічого спільного. І невідомий широкому загалу музикант, мовляв, просто намагається привернути до себе увагу за рахунок відомої особистості.

У будь-якому разі, Адам навряд чи зможе довести свою правоту, адже його пісня так і не була випущена.

До речі, Бейонсе вже не вперше звинувачують у плагіаті. Торік інший позивач намагався відсудити у неї 3 мільйони доларів, але безрезультатно.