Люстерко, ти помилилося!

16.06.2015
Люстерко, ти помилилося!

Часто прості рецепти — дієві й корисні. (з сайта modniy.tv.)

Часом люстерко підкидає прикрі «сюрпризи». Не чекаєш нічого підступного, і раптом помічаєш у власному відображенні нікому не потрібні зморшки… Але впадати у відчай не варто. Маску проти зморщок, яка творить дива, можна зробити самостійно.

Для цього необхідно взяти столову ложку перемеленого в кавомолці зеленого чаю або порошкового зеленого чаю, півстолової ложки какао-порошку, чайну ложку рідкого меду і кип’ячену гарячу воду (80 градусів).

Відтак змішайте зелений чай (можна вийняти чай із пакетика, де він, як правило, вже перемелений) із порошком какао і залийте гарячою водою до утворення густої, але сухуватої кашки. Дайте отриманій масі охолонути до приємної для шкіри обличчя температури і додайте мед. Якщо маса вийшла дещо густа — розбавте її водою або олією.

У маску також можна додати кілька крапель ефірної олії, лимонний сік, йогурт, вершки, сметану, оливкову олію та інші компоненти, які подобаються вашій шкірі і добре поєднуються з шоколадом і зеленим чаєм.

Усе ретельно перемішайте до однорідного стану і накладіть на чисту, злегка вологу шкіру. Через 20 хвилин змийте маску прохолодною водою. І нанесіть на обличчя легкий зволожуючий крем.

Робіть таку процедуру через 3-4 дні протягом 6-8 тижнів (склад маски можна змінювати), а потім, для підтримки ефекту, 1-2 рази на тиждень.