Легкозаймиста халатність

Легкозаймиста халатність

Восьмий день триває ліквідація пожежі на нафтобазі в селі Крячки під Києвом. Нагадаємо, що палати почало в понеділок 8 червня близько шостої вечора. Згодом вогонь перекинувся на розташовані поруч резервуари з бензином. Це призвело до низки потужних вибухів, унаслідок яких, за уточненими даними, загинуло п’ятеро людей, 15 отримали опіки та поранення.

Аквапарк не для всіх

Аквапарк не для всіх

В Ужгороді спалахнув скандал на ґрунті расизму через те, що в аквапарк, який належить колишньому меру міста Сергію Ратушняку, персонал не пропускає людей iз темним кольором шкіри.

«Це приватна територія. У нас є вказівка, кого впускати, а кого не впускати», — сказала співробітниця закладу.

Допомогти чемпіону

Допомогти чемпіону

Із закликом допомогти золотому переможцю чемпіонату Європи з армреслінгу Миколі Педоренку звернулися його друзі зі спортивного клубу інвалідів «Фенікс». Повертаючись із болгарської Софії, де відбувалися змагання, Микола потрапив у ДТП. Інвалід-візочник сам був за кермом машини, в якій їхали також його дружина та колега-спортсмен із Харкова.

Ніч довгих ножів і палиць

Ніч довгих ножів і палиць

Хірурги Харківської лікарні невідкладної медичної допомоги наразі й далі борються за життя чотирьох студентів із Йорданії, яких днями жорстоко побили невідомі молодики у масках. «Трьох із них прооперували. Двоє перебувають у вкрай важкому стані, ще двоє — у важкому, — повідомила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан у понеділок.

«Припиніть війну!»

«Припиніть війну!»

Річниця звільнення Маріуполя від терористів зібрала у цьому приазовському місті ледь не все керівництво держави. Спочатку, ще минулого четверга, сюди навідався Президент Петро Порошенко, який не лише представив нового «губернатора» Павла Жебрівського, а й оглянув об’єкти другої лінії оборони біля Маріуполя.

«Равлики» на волі

«Равлики» на волі

Великий суспільний резонанс, який викликала справа партизанів із донецької групи «Равлик», таки вплинув на Феміду — рішенням суду Богдана Чабана, Богдана Овчарова та Олександра Крюкова звільнили з Маріупольського СІЗО. Хлопцiв узяли на поруки десять народних депутатів, які підписали відповідну заяву.

Назад «у майбутнє»

Назад «у майбутнє»

Кількасот мешканців «ДНР» вийшли на площу Леніна в Донецьку в останній робочий день минулого тижня, щоб привітати цьогорічних випускників із закінченням школи. Незважаючи на можливі провокації, про які напередодні «кричали» бойовики, захід пройшов спокійно.

Всі статті рубрики