Дружнє плече на шляху до ЄС

Дружнє плече на шляху до ЄС

Сьогодні в Ризі стартує саміт програми Європейського Союзу «Східне партнерство». Уже відомо, що про скасування візового режиму з ЄС для України на цьому саміті не повідомлять — наша держава не встигла виконати й половини пунктів Плану дій з візової лібералізації (ПДВЛ), необхідних для надання безвізового режиму.

Кордони для «Лікарів без кордонів»

Кордони для «Лікарів без кордонів»

Держдума Росії ухвалила законопроект про «небажані» в Росії іноземні та міжнародні неурядові організації. Згідно з документом, ідеться про неурядові організації, які «створюють загрозу основам конституційного ладу РФ, обороноздатності країни та безпеці держави».

Кому мінімум, кому — банкрутство

Кому мінімум, кому — банкрутство

Немає сумнівів, що Євросоюз є корисним для його членів міждержавним утворенням. Але навіть у дружній родині конфліктів не уникнути. Європейська Комісія розпочала процедуру проти Німеччини за порушення союзного закону про мінімальну оплату праці.

Політика — не бійцівський клуб

Політика — не бійцівський клуб

Європарламент позавчора ухвалив рішення про позбавлення депутатського імунітету пропутінського євродепутата Януша Корвіна-Мікке, який нещодавно балотувався в президенти Польщі. Такою була реакція на неетичну поведінку покараного.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики