Фото для тата

Фото для тата

Допомоги у воєнний час потребують не лише воїни на передовій, на блокпостах чи у госпіталях, а й їхні сім’ї. Особливо така підтримка потрібна дітям, які найбільш психологічно вразливі. Саме тих, чиї батьки перебувають у зоні АТО або ж загинули там, волонтери запросили до участі у благодійній акції «Діти героїв». Для них відомі фотографи організували справжню професійну фотосесію.

Свій серед своїх

Свій серед своїх

Тернопільська міська організація Спілки української молоді в Україні розпочала реалізацію у Тернополі проекту «Свій серед своїх», мета якого — допомогти соціальній адаптації переселенців зі сходу України та залучити їх до повноцінного та активного життя в громаді. Менталітет, звичаї та традиції західняків і східняків дещо відрізняються.

Вечір у Версалі

Вечір у Версалі

За ініціативою відомого французького кухаря Алена Дюкаса та міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Франції сьогодні ресторани та посольства 150 країн на 5 континентах пропонують долучитися до проекту Good France — повечеряти по-французьки.

Алкоголь убиває

Алкоголь убиває

Учора в Костянтинівці, що на Донеччині, прощалися із семирічною Поліною. Дівчинка напередодні загинула під колесами вiйськового тягача, який двоє українських бійців, будучи напідпитку, самовільно взяли після ремонту «покататися». Не впоравшись із керуванням, вони виїхали на тротуар, де збили жінку з двома дітьми.

Під завісою перемир’я

Під завісою перемир’я

Обурення Кремля та його маріонеток із терористичних «ДНР» та «ЛНР» щодо ухвалених позавчора Верховною Радою рішень щодо визнання частини Донбасу окупованою територією тощо (мовляв, Україна зриває мирний процес) інакше, як штучним та підступним, не назвеш. Адже самі бойовики та російські окупанти досі не виконали жодного пункту Мінських домовленостей на сто відсотків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Заблоковані огірки

Заблоковані огірки

Увечері кілька десятків чоловіків у балаклавах, озброєні автоматами та битками, проникли на територію ТОВ «Херсонський тепличний комбінат» та паралізували його діяльність. Майже 130 працівників підприємства виявилися заблокованими на робочих місцях.

Всі статті рубрики