На відкуп присяжних

На відкуп присяжних

Лише з четвертої спроби пізно пообіді у вівторок таки розпочались у Краснодарському крайовому суді Росії слухання у кримінальній справі щодо 32-річного сина народного депутата ВР України Мустафи Джемілєва Хайсера.

Без Мефодія

Без Мефодія

Українська автокефальна православна церква знову залишилася без свого предстоятеля. У вівторок внаслідок хвороби упокоївся митрополит Тернопільський і Подільський Мефодій (Кудряков). УАПЦ митрополит Мефодій очолив у 2000 році після смерті патріарха Димитрія (Яреми).

Вальтер «відстрілявся» остаточно...

Вальтер «відстрілявся» остаточно...

Про смерть 57-річного Сергія Вальтера черговому Мелітопольського міськвідділу міліції повідомили родичі градоначальника. Деталей НП слідчі наразі не розголошують, однак достеменно відомо, що з життя градоначальник пішов того дня, коли мало б розпочатися судове слідство у карній справі, основним фігурантом якої був він.

Три плани Путіна

Три плани Путіна

Стратегія агресії Росії проти України зміниться вже ближчим часом, адже не справдилися плани Кремля досягти розпаду України через військове протистояння на Донбасі. Таке переконання висловив на засіданні парламентського комітету асоціації «Україна—ЄС» у Брюсселі нардеп Юрій Луценко.

Остання Надія

Остання Надія

Напередодні один з адвокатів української льотчиці Марк Фейгін зазначив, що суд 25 лютого — це «практично остання можливість змінити запобіжний захід невинуватої Надії Савченко або ризикнути дати їй померти». Проте ні ці слова, ні заклики світової громадськості, ні зібрані більше 50 тисяч підписів на підтримку Надії Савченко в самій Росії, на служителів Феміди не подіяли.

Летовище розбрату

Летовище розбрату

Майже п’ять років громадські активісти Одеси воюють iз вітряками. Точніше — з товстосумами, які «приватизували» місцевий аеропорт. Історія почалася ще в липні 2011-го, коли для реконструкції аеропорту до «Євро-2012» було створене спільне підприємство ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса».

Праві — за правду

Праві — за правду

Кілька сотень активістів «Правого сектору» пройшлися учора маршем від станції метро «Арсенальна» у Києві до Генпрокуратури, Міністерства внутрішніх справ та інших державних будівель. Приводом для протестів послужило обурення невиконаними обіцянками влади, неефективною люстрацією та економічним погіршенням життя населення.

Всі статті рубрики